FX NORGE AS
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Proff og Forbruker

FX Norge AS (versjon 2.0)

Etter endringer av den daglige strukturen i selskapet, etterspørsel og den ellers økende forespørsler fra ulike kundegrupper har vi gjort noen omfattende endringer i 2019 som blir nå ferdigstilt sommeren 2019. 

Frem til idag har FX Norge vært en primært forbrukerportal for sluttbrukere med et lite segment forhandlere. Nå har de siste årene gitt oss økt etterspørsel fra både proffhandlere, forvaltere, tilbydere, kommune og etat med fler. Dette gjør at vi ønsker å endre selskapets profil og ikke minst brukeropplevelsen på våre nettsider. 

Priser og forespørsler! 

Fremover vil det være "litt" enklere (håper vi da). Som sluttbruker handler du som vanlig i en nettbutikk via kategorien og vårt nye brand HomeGear.no . Du har egen kategori for deg og produkter tilpasset dette segmentet i tillegg til flere andre og nye avdelinger som blir implementert inn i vår butikk. 

For stat, etat, proff, b2b eller bransje kan du enten søke om forhandlerskap eller rett og slett bare "handle" 0kr produktene, for så velge ved utsjekk at du ønsker pristilbud. Da får du tilbake et tilbud på den listen du har sendt inn til oss. 

PRESSEMELDING 29. JULI 2019 

(kan leses på vår facebook side)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke